louis van gaal træner i premier league

Hvem slutter i toppen af Premier League i denne sæson?

Luis Suarez har forladt Anfield, Louis van Gaal er ankommet til Old Trafford, og hold som Manchester City og Chelsea har igen brugt store summer på spillerindkøb. Der er igen kick off på en ny Premier League sæson, og traditionen tro ser der ud til at blive tæt kamp om topplaceringerne i ligaen. 

Vores favoritter til at snuppe mesterskabstitlen er ​​Chelsea, og det skyldes, at træner Jose Mourinho har været særdeles aktiv på transfermarkedet og har gjort nogle rigtig gode indkøb. Men at forudsige, hvem der skal placeres på de efterfølgende pladser, synes endnu mere svært end tidligere. Der kan endda ske overraskelser på transfermarkedet, der lukker i slutningen af august, og disse overraskelser kan måske betyde, at vi må tilpasse vores forudsigelser. Sådan er det, når der købes ind for så store summer, og når vi taler hold som Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal og alle de andre glimrende hold.

I bunden er det heller ikke nemt at forudsige taberne. Faktum er nok, at Premier League vil være mere konkurrencedygtig end nogensinde. Det betyder omvendt, at oddsene på spil kan være endnu mere interessante. Hvis oddsætterne er i tvivl, kan du måske score end større profit på din viden og dine fornemmelser. Du kan spille online på bet365, der også har masser af nyheder fra betting verden.

Topplaceringerne i Premier League

Men okay, det er Diego Costa og Cesc Fabregas, der når sæsonen lakker mod enden, vil kunne række armene i vejret med pokalen sammen med holdkammeraterne fra Chelsea. Sidste år var Chelsea tæt på, men manglede lige det sidste. Med holdkammeraterne Diego Costa og Cesc Fabregas fra det spanske landshold vil kunne ændre på dette, og Mourinho vil være Premier League mester igen.

Manchester City blev mestre sidste år, selv om det var tæt. Ingen tvivl om, at der masser af kvalitet i denne trup dog. Det bliver interessant at se, om Willy Caballero bliver en seriøs udfordrer til Joe Hart i mål, og hvor meget Frank Lampard kommer til at figurere. City ender i top to igen – men de vil blive udfordret af Chelsea, der vil have fingrene i deres titel.

Manchester United havde en uheldig sæson sidste sæson. Nu er manager Louis van Gaal på plads, og Ryan Giggs er hans assistent. Det bliver utroligt spændende at se, hvad Van Gaal kan få ud af den trup, der skriger på fornyelse efter sidste sæson. Herrera vil give klasse på midtbanen og Luke Shaw ungdommelig kvalitet på venstre back, men United er nødt til at tilføje myndighed i det centrale forsvar. Bliver kvaliteten udfoldet fuldt ud?

På fjerdepladsen forventer vi at finde Liverpool, når sæsonen er slut. Tiden vil vise, om Liverpool kan leve op til sidste års fremragende præstationer, hvor mesterskabet blev tabt til allersidst. Det må have været bittert for spillerne, der har været så tæt på. Det kan både inspirere til at kæmpe, men skuffelsen kan også være dybt forplantet i spillerne.

Kun tiden kan afsløre, hvad der kommer til at ske, men her er i hvert fald vores bud på topplaceringerne i Premier League!