Til den kolde tid

Nu begynder temperaturen efterhånden at dale udenfor. Bladende vil snart falde af træerne og vinden vil ruske og puste kold vind ind alle steder. Det er tiden hvor du kan pakke dig godt ind i lækre bløde jakker og nyde at pakke kroppen lidt væk for en tid. Især store piger er glade for efteråret. For det er nu at du kan købe flotte lækre jakker der kan skjule din størrelse. Det er en dejlig tid og heldigvis for dig har Zizzi et stort udvalg lækkert overtøj i plus størrelser. Hos Zizzi ved vi hvad tøj kan gøre for dig og hvor vigtigt det er at finde tøj og overtøj der ikke alene ser godt ud, men også føles godt at have på og giver dig selvtillid. Rigtig mange store piger lider af lavt selvværd og tror at de ikke har fortjent lækkert og moderigtigt tøj. Men De kan godt tro om igen.

Lækker mode fås også i plus størrelse  
Det er ikke kun tynde modeller der har fortjent moderigtigt tøj. Hos Zizzi kan du få moderigtigt tøj til piger med former og lige nu er vi ved at hænge vores brede kollektion af efterårstøj og overtøj frem på knagerne. Moden dette efterår og vinter falder lige i den store piges smag, for der er fokus på tung strik og mørk læder. Dette er materialer der vil klæde dig, uanset din størrelse. Vi har overtøj til enhver smag. Hvad enten du er til de lange trench coats der giver en god slim line, eller om du er vild med korte smarte jakker der fremhæver din talje. Vi har det hele, så bare se af at komme af sted til din nærmeste Zizzi butik. Zizzi er tøj til store piger der ikke vil gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet.