Kvinder hamstrer DKNY parfume

I Salling har man måttet hyre ekstra hjælp udefra  for at holde styr på de mange kunder der over weekenden har invaderet  indkøbscentret. Den store tumult skyldes at den nye DKNY parfume er kommet på markedet i et begrænset oplag. Det  har betydet at flere kvinder end man havde regnet med har stillet sig  i kø foran Salling. Flere har hen over weekenden camperet foran butikken,  for at være først i køen når butikken åbner om morgenen. Det har  betydet at man hos Sallings ledelse, på grund af den ny DKNY parfume  har måttet ud og købe ekstra sikkerhedsvagter for at sikre at salget  i den kommende uge forløber uden problemer. PÅ grund af det begrænsede  antal DKNY parfume betyder det at flere kvinder kom op og slås i køen.

Det vil Salling nu sætte en stopper forDet vil Salling nu sætte en stopper for, ved dels at ansætte yderligere  sikkerhedsvagter og dels at indføre nummersystem, udtaler direktøren  sig. Flere har efterspurgt om Salling vil modtage flere ordre af den  eftertragtede DKNY parfume, men desværre  må man her meddele at de parfumer der er tilbage i butikken er hvad  man har på lager indtil nu. Dog forventes det at DKNY inden sæsonen  er ovre frigiver endnu flere parfumer til de som ikke når at få en  i hænde i første omgang. Det er første gang nogensinde at Salling  har oplevet en så massiv øget omsætning på grund af et parfumemærke.

Derfor har den øverste direktør nu stået i spidsen for at få formidlet  kontakt til New York med henblik på at være de første der modtager  leveringer af DKNY parfume. Parfumefirmaet har dog afslået at ville  lave nogle særaftaler og udtaler at al levering vil foregå efter lodtrækning  mellem de forskellige butikker. Den løsning er flere butikker utilfredse  med, men tør alligevel ikke at stille sig på hælene af risiko for  ikke fremover at være sælgende af DKNY parfume.