The Real Genie Bra Fakta

The Real Genie Bra Fakta
Kvinder overalt kæmper med deres bh-stropper . Dette har været et problem kvinder har behandlet i årevis. En fuld fast buste er et af de mest attraktive funktioner i en kvinde. De løbende opsøge de typer af undertøj , der vil fladere deres tal . De ønsker også denne smigrende undertøj til at være behageligt i timevis ad gangen. Mange kvinder i dag har en karriere og bruger masser af timer på kontoret. De har brug for behageligt undertøj , der er flatterende så godt.
Virksomheder udføre forsøg og undersøgelser med henblik på at gøre den type produkter folk har brug for . Genie Bra er et sådant produkt . Det er en vidunderlig avancement i området for kvinders undertøj . Det giver fremragende støtte og komfort, mens flatterende og fremhæver en kvindes kurver.
Genie Bra har ingen strygere, ingen søm eller ingen skærpende stropper. Den er udstyret med en meget komfortabel bånd for ekstra støtte . Det er lavet af mikrofiber som vil forstærke formen og holde det i en lang periode .
Dette er en Genie bra, der er fantastisk til små kvinder såvel som større kvinder. På grund af anvendelsen af spandex og nylon det vil ikke over- strækning under brug . Dens design er én, der skaffer kvinder buler forlader en meget jævn linje og en silkeagtig touch. Det kan også tage en streng vask.
Dette er en stor bh til kvinder, hvis vægten går op og ned fra måned til måned . Det tilpasser sig deres kop størrelse . Det vil ikke lade en kvinde bliver udsat på grund af skurrende fra at spille sport eller kører. Det har ingen ledninger og kommer i tre forskellige nuancer .